Juventus - Inter 1:0

Pioli bijesan: Mandžukić je napravio čisti penal! A Brozovića sam izvadio jer je impulzivan

mandzukic
Reuters
06.02.2017.
u 07:46

Nakon poraza od Juventusa 1:0 u velikom derbiju, Interovi su igrači okružili suca Rizzolija, pri čemu je zbog očito grubog vrijeđanja Ivan Perišić dobio crveni karton. S njima se očito slaže i trener Stefano Pioli:

"Bili smo ravnopravi Juventusu, ali smo zakinuti za dva penala!", rekao je Interov trener.

Bune se na situacije kad je Giorgio Chiellini bio u duelu s Maurom Icardijem, te kad je također na Icardija startao Mario Mandžukić, piše Goal.

“Naljutio sam se kod gola jer igrači nisu držali svoje pozicije, a Cuadrado se stalno namještao na udarac."

"U prvom su poluvremenu bila dva penala za nas, a dodatni je sudac bio udaljen 23 centimetra! Na kraju je bilo napeto zbog Perišićeva crvenog kartona, ali trebali smo dobiti dva penala..."

“Bili smo ravnopravni Juventusu i stvorili smo dosta šansi, ali slike su jasne: Mandžukićev je start bio čisti penal!"

“Također, bio sam branič i znam da je Chiellini izgubio svog igrača i podigao lakat prema Icardiju. Sve su sporne odluke išle na jednu stranu..."

“Utakmica je bila vrlo zabavna, obje su momčadi išle na pobjedu, a nije lako zabiti Juventusu i ponekad su moji igrači donosili pogreške odluke. Pomaknuo sam D’Ambrosija s jednog krila na drugo kako bi parirao Cuadradu, dok sam Murilla stavio na Mandžukića zbog njihove tjelesne snage."

Zašto ste uveli Geoffreya Kondogbiju umjesto Marcela Brozovića?
“Brozovića je iziritirao jedan start i Juve je počeo stjecati prednost u tom području. Marcelo je vrlo strastven i impulzivan, poznajem ga, nije to problem..."

Inter je imao devet uzastopnih pobjeda u svim natjecanjima, ali u pet dana je sad upisao dva poraza, nakon 1:2 od Lazija u kupu.

“Da bismo postali velika momčad, moramo viditi računa o detaljima. Dobri smo i na dobrom smo putu."

Interov sportski direktor Piero Ausilio na tvrdnje da Inter nudi 60 milijuna eura za četiri godine Antoniju Conteu, našalio se:
“Čitali smo to zajedno i Stefano Pioli rekao je da će on produljiti ako mu ponudimo 50 milijuna za četiri godine..."

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije