Sutra polufinale

Pilić: Kraća razmjena udaraca i dobri servisi vode Čilića do pobjede

SPECIJAL MAX 15.12.2014., Zagreb - Marin Cilic, profesionalni hrvatski tenisac koji je osvojio US Open 2014.  Photo: Anto Magzan/PIXSELL
Foto: Anto Magzan/Pixsell
10.09.2015.
u 15:55

Sutra Novak Đoković i Marin Čilić igraju za finale US Opena. Iako je šampion iz Međugorja branitelj naslova pobjednika prestižnog Grand Slama, favorit je Đoković koji protiv Čilića ima omjer pobjeda 13:0.
Svoje mišljenje o ovom dvoboju dao je i hrvatskli stručnjak Nikola Pilić koji odlično poznaje obojicu tenisača.

“Iako Čilić igra najbolji tenis na US Openu, dok je Novak na 80 posto svojih mogućnosti, mora se priznati da je i dalje favorit, ali mu neće biti lako. Karte se uvijek miješaju, pa u slučaju da Đoković ne bude na razini, a Marin odigra taktički dobro i svede borbu na kraću razmjenu udaraca i odlične servise, može se svašta dogoditi. Da su ljudi znali da će Čilić prošle godine pobijediti Federera, Nishikorija i druge s po 3-0 u setovima i da će osvojiti US Open, danas bi bili milijunaši”, rekao je Pilić u razgovoru za Alo.rs.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije