susjedi U TEŠKOJ skupini

Piksi bio zbunjen nakon ždrijeba Eura pa poručio: Srbija se nikoga ne plaši

02.12.2023.
u 19:56

U Hamburgu je večeras obavljen ždrijeb Europskog prvenstva u nogometu koje se igra ljeta 2024. godine, a protivnike je tako saznala i Srbija.

Srbija je smještena u skupinu C sa reprezentacijama Slovenije, Danske i Engleske, a ždrijeb je odmah po njegovom završetku komentirao izbornik susjeda Dragan Stojković Piksi.

Piksi je na početku izlaganja bio zbunjen jer nije bio siguran da Srbija igra protiv Engleske, ali potom je dobio potvrdu novinara kako je upravo Gordi Albion prvi protivnik Srbije. Taj meč se igra u Gelsenkirchenu 16. lipnja.

"Interesantna skupina, teška... Mi smo mogli biti u A, B ili C skupini. Moramo igrati sa svima, cilj je da budemo što bolji, da budemo na prva dva mjesta. Vrlo izazovno, imamo balkanski derbi sa Slovenijom, tu je Danska... Jako neugodno", rekao je izbornik Srbije te prokomentirao činjenicu kako je Danska prošle godine deklasirala Srbiju s 3:0 u prijateljskom meču.

"Nije to bila toliko važna utakmica s njima, prijateljska. Dobra su ekipa, kompaktna, a Englezi su jedna od najjačih reprezentacija u Europi. Bit će interesantno", dodaje Stojković, prenose srbijanski mediji.

Na kraju je istaknuo kako se Srbija ne plaši nijednog protivnika.

"Srbija se ne plaši nijednog protivnika. Nema potrebe za to. Igra se 11 protiv 11. Bit će to dobre utakmice, definitivno. Ima dosta vremena da sve analiziramo, pravimo planove, spremamo se da budemo najbolji kad je najvažnije, a to je kad bude došla prva utakmica", poručio je Stojković.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije