italija

Perotti: Edin Džeko trenutačno je u boljoj napadačkoj formi od Higuaina

dzeko
17.12.2016.
u 08:00

Igrač Rome Diego Perotti uoči derbi utakmice talijanskog nogometnog prvenstva između Juventusa i rimskog kluba usporedio je Higuaina i Edina Džeku, dvije važne karike u svojim momčadima. Džeko je u prvenstvu postigao 12 golova i predvodi listu strijelaca zajedno s Interovim Icardijem, dok je Higuain, koji je najskuplje pojačanje Juventusa u klupskoj povijesti, plaćeno 90 milijuna eura, dao tri pogotka manje. - Oni spadaju među najbolje napadače na svijetu. Obojica su izuzetno učinkovita i opasna, ali Džeko je u ovom trenutku bolji. Pogledajte kakvu sezonu igra i koliko je golova postigao - rekao je Perotti.

Osvrnuo se i na izglede Rome da osvoji naslov prvaka talijanskog nogometnog prvenstva. - Buffon je izjavio da Roma može osvojiti Scudetto, a ja se slažem s njim. Žao mi je što nas prati nesreća s ozljedama, prvo Florenzi, zatim Salah i sada Peres. Sreća je što smo ostvarili pobjede u prethodna dva derbija s Lazijem i Milanom i tako održali korak s vodećim Juventusom. Bit će to teška i vrlo važna utakmica, a mi ćemo učiniti sve da pobijedimo - zaključio je nogometaš. Utakmica između dva kluba igra se u Torinu danas od 20.45 sati, a Juventus u nju ulazi s 4 boda prednosti u odnosu na drugoplasiranu Romu.•

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije