Roberto Mancini

Perišić može zamijeniti prošlogodišnjeg najboljeg strijelca Italije

Inter Milan's players congratulate Ivan Perisic after scoring against Palermo during their Italian Serie A soccer match at the Renzo Barbera stadium in Palermo, Italy, October 24, 2015. REUTERS/Tony Gentile
27.10.2015.
u 06:15

Mauro Icardi prošle je sezone s 22 pogotka podijelio naslov najboljeg strijelca talijanske lige s Lucom Tonijem, a ove je Interov napadač daleko od forme. U devet kola postigao je tek dva pogotka, samo jedan odlučujući, onaj 20. rujna protiv Chieva. U subotnjem remiju Intera kod Palerma (1:1) bio je posve bezopasan, Mancini ga je zamijenio u 78. minuti. U prvih je 45 minuta utakmice na Siciliji imao loptu jednako koliko i golman Handanović! Prošle je sezone u prvih devet kola postigao pet golova i izravno donio dvije pobjede.

– Može katkad i dobar igrač biti na klupi. Perišić? Da, on može zamijeniti Icardija – rekao je Interov trener Roberto Mancini svjestan da je loša forma najboljeg strijelca bitan razlog što je njegova momčad u devet kola suparničke vratare svladala samo devet puta.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije