Müller:

Pep je rekao da će nam odrezati ja*a ako ne dobijemo

Muller
17.03.2016.
u 18:30

Nakon što su nogometaši Pepa Guardiole izbacili Juventus iz osmine finala Lige prvaka, svi u Bayernu su bili odlično raspoloženi. Tako se nakon susreta pojavila šala na račun španjolskog stručnjaka i njegovog motiviranja cijele momčadi uoči produžetaka u kojima su Alcantara i Coman postigli golove.

Sve je započeo legenda Bayerna i stručni komentator Sky Sportsa Franz Beckenbauer koji je novinaru nakon utakmice u TV emisiji rekao da može zamisliti Guardiolu kako svojim igračima govori da će ih kastrirati ako ne pobijede.

Tu izjavu iskoristio je jedan novinar i pitao Thomasa Müllera nakon utakmice, prenosi 24sata.hr

- Beckenbauer je rekao da može zamisliti kako vam Pep prijeti kastriranjem ako ne pobijedite. Očigledno se upravo to i dogodilo? - pitao je novinar na što je Müller odgovorio:

- Ma da, bilo je jako slično. Samo što nije rekao kastrirati nego je zaprijetio da će nam odrezati ja*a - prihvatio je zezanciju njemački reprezentativac. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije