TRAKAVICA OKO HRVATA

Panika zbog Marija Mandžukića! Jedna stvar posebno je iziritirala United

Reuters/Pixsell
05.08.2019.
u 11:20

U Unitedu vlada panika jer bi u slučaju da ne dovedu Mandžukića ostali bez napadača jer će Lukakua prodati u Juventus ili Inter.

Zapelo je oko transfera Marija Mandžukića iz Juventusa u Manchester United, a za sve je kriv Paulo Dybala. 

Naime, plan je bio da Mandžo i Dybala presele na Old Trafford, a u suprotnom smjeru krene Romelu Lukaku. Klubovi su se dogovorili, ali je sve zapelo na Argentincu.

Naime, Dybala želi ogromnu plaću, spominje se i 18 milijuna eura godišnje, te čak 15 milijuna eura provizije svojem menadžeru. Strani mediji napominju da je Manchester United iziritiran takvim zahtjevima, a vjerojatno Dybala to traži jer zna da mu se želja neće ispuniti.

S druge strane, u Unitedu vlada panika jer bi u slučaju da ne dovedu Mandžukića ostali bez napadača jer će Lukakua prodati u Juventus ili Inter.

Juventus još nije odustao od dovođenja Lukakua i borit će se s Interom za belgijskog napadača.

"Juventus je vrlo pesimističan iako se nije konačno odrekao Romelua Lukakua. Ali sada je drugačiji scenarij jer je već u petak predsjednik Beppe Marotta uspostavio kontakt s predstavnicima Lukakua nakon što je shvatio da Dybala neće u United", piše Calciomercato.

O svemu se oglasio i trener Intera Antonio Conte koji je rekao:

- Mogu reći da je Lukaku igrač koji bi donio kvalitetu u našu momčad, ali jasno mi je da ga nije lako dovesti. Pročitao sam priču o Dybali u novima, ali ne znam ništa o tome. Riječ je o odličnom igraču kojega sam želio dovesti još dok sam trenirao Chelsea. Iz iskustva mogu reći da ništa nije gotovo dok igrač ne potpiše ugovor - rekao je Conte.

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije