TEŽAK UDARAC

Ovo su reakcije španjolskih medija nakon što je Dinamo šokirao i izbacio Betis

22.02.2024.
u 21:13

"Ispadanje od prvog protivnika u doigravanju prisilit će Betis da traži druge izvore prihoda i prisilit će ih da se usredotoče na LaLigu kao jedini put povratka u Europu sljedeće godine", navodi Marca

Nogometaši Dinama plasirali su se u osminu finala Konferencijske lige, nakon pobjede 1:0 u Sevilli u uzvratu su na svom stadionu odigrali 1:1 protiv Betisa.

Gosti iz Seville su poveli pogotkom Cedrica Bakambua u 39. minuti, dok je Dinamo izjednačio u 56. minuti, a strijelac koji je gurnuo Dinamo prema 16 najboljih u ovom natjecanju bio je Japanac Takuro Kaneko.

Evo kako španjolski mediji izvještavaju o utakmici.

"Skupina Europske lige i šesnaestina finala Konferencijske lige vrhunac su za zeleno-bijele nakon ove rane eliminacije što također predstavlja značajan ekonomski udarac za klub. Ispadanje iz drugog po snazi europskog natjecanja već u grupnoj fazi prisilio ih je da daleko odmaknu u Konferencijskoj ligi kako bi pokrili početno planirane brojke. No, ispadanje od prvog protivnika u doigravanju prisilit će Betis da traži druge izvore prihoda i prisilit će ih da se usredotoče na LaLigu kao jedini put povratka u Europu sljedeće godine", navodi Marca.

"Dinamo je odigrao izvanrednu utakmicu u obrani i u napadu. Hoxha je bio glavni problem za obranu Betisa. Asistirao je Kaneku koji je samo trebao gurnuti loptu u mrežu. Dinamo Zagreb uspio je obraniti se i zadržati rezultat. Betis nije igrao loše, ali je prva utakmica je presudila", piše AS.

"Loša utakmica za momčad Betisa iako se činilo da se vratio u igru. No, remi s Dinamom uništio je njihove šanse da izbore produžetke. Seviljska momčad nije uspjela nadmašiti remi protiv domaće momčadi koja je u prvoj utakmici slavila 1:0 i ide u daljnju fazu Konferencijske lige. Za Betis ostaje jedino LaLiga", piše El Mundo Deportivo.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije