Pjanić:

Ovo je velika nepravda!

Pjanić
14.11.2016.
u 12:15

Bosna i Hercegovina je u Pireju odigrala 1:1 s Grčkom, ali dugo će u taboru bh. reprezentacije vladati razočarenje rezultatom jer su Grci u 95. minuti postigli pogodak koji im je osigurao bod, prenosi Goal.com

"Bili smo bolji. Međutim, sudac je napravio puno grešaka, ali to nam ne treba biti izgovor zbog gola kojeg smo primili u nadoknadi. Ovo je velika nepravda, jer smo bili bolja momčad", kratko je utakmicu prokomentirao Miralem Pjanić. 

"Trebali smo pobijediti jer smo odigrali možda i najbolju utakmicu u dosadašnjem dijelu kvalifikacija. Žao nam je zbog gola na kraju, ali tako je to u nogometu i mi se moramo okrenuti sljedećim utakmicama," rekao je napadač reprezentacije BiH Milan Đurić, a Vedad Ibišević je dodao:

"Šteta na kraju, teško je kada se primi gol u posljednjim trenucima susreta. Odigrali smo dobru utakmicu i trebali smo je ranije riješiti, ali bez obzira na to morali smo na kraju biti oprezniji."

"Bili smo jako, jako blizu pobjede. No, šta je tu je. Idemo dalje", rekao je Sead Kolašinac nakon utakmice i dodao: "Hvala našim navijačima, od srca im želim da se bez problema vrate kući. Što se tiče utakmice u Zenici, tamo ćemo riješiti puno toga." 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije