nove prijetnje

Overeem: Pobijedit ću Werduma i prozvati Miočića!

03.07.2017.
u 08:21

“Stipe je sjajan prvak. Odlično je riješio JDS-a, ali karte su ovaj put drugačije podijeljene i jedva čekam da mu pokažem što imam u ruci”

Alistair Overeem vjeruje da će ga pobjeda nad Fabriciom Werdumom na UFC 213 priredbi vratiti u igru za pojas i osigurati mu novi susret s prvakom teške kategorije, Stipom Miočićem, piše Fight Site.
 

“Slušajte, nakon što sljedeće subote porazim Fabricia Werduma, zgrabit ću taj mikrofon i Stipe će me čuti. Čut će kako prozivam njegovo ime i ponovno ćemo se boriti”, rekao je Overeem za Fight Hub TV tokom druženja s medijima u Los Angelesu. Overeem se s Miočićem obračunao na UFC 203 priredbi prošlog rujna. Nizozemac je tokom borbe imao sjajnu priliku da završi prvaka, da bi ga u konačnici Miočić nokautirao u drugoj rundi i obranio naslov. Na UFC-u 209 u ožujku Overeem se vratio nokautiravši Marka Hunta. Dva mjeseca kasnije na UFC 211 priredbi Miočić je nokautirao bivšeg prvaka Juniora dos Santosa i tako još jednom obranio naslov. “Stipe je sjajan prvak. Odlično je riješio JDS-a, ali karte su ovaj put drugačije podijeljene i jedva čekam da mu pokažem što imam u ruci”, dodao je “The Reem.” Overeem će se s Werdumom obračunati idućeg vikenda, 8. srpnja, u glavnom programu UFC 213 priredbe u Las Vegasu. Bit će to njihov treći međusobni okršaj, a trenutno su na 1-1.

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?