Liga MZ Grude

Ove sezone nastupa 15 ekipa, liga počinje 15. srpnja

03.07.2019.
u 09:03

Sve je spremno za vruće ljeto u Grudama, a takvim će ga učiniti Liga mjesnih zajednica, najmasovnije natjecanje u Hercegovini. I ove godine na ligi će nastupiti 15 momčadi podijeljenih u tri skupine. U četvrtfinale će se plasirati po dvije najbolje ekipe iz tri skupine i dvije najbolje trećeplasirane ekipe. U skupini A igraju prošlogodišnji pobjednik Grude Centar, zatim Gorica, Cerov Dolac, Grude Pešija i Grude Boboška. Skupinu B čine Drinovci 2, Dragićina, Grude Zapad, Pocrte i Sovići Donji. Za put u četvrtfinale u skupini C bore se Ružići, Tihaljina, Donji Mamići, Drinovci 1 i Sovići Gornji. Izvučene su skupine i kod mlađih uzrasta. U skupini A igraju Drinovci, Tihaljina, Grude Centar i kombinirana ekipa Ružići - Cerov Dolac. U skupini B sastaju se Grude Boboška te kombinirane ekipe Sovići - Gorica, Ledinac - Dragićina i Pocrte - Vrilo.

Početkom ovog tjedna u prostorijama Općine Grude održan je posljednji sastanak s predstavnicima ekipa koje sudjeluju u natjecanju, a vodio ga je Josip Tomić ispred HNK Grude. Upravo je HNK Grude i ove godine organizator natjecanja. S obzirom na to da je bio upućen jedan prijedlog da se natjecanje izdvoji iz središta općine Grude, predstavnici ekipa sastali su se da ga razmotre, a na kraju je odlučeno da se natjecanje i ove godine održava na srednjoškolskom igralištu koje je praktički postalo dio tradicije malonogometnog turnira, međutim jasno je ukazano i da to igralište zahtijeva radove, a u budućnosti će se povesti računa ili oko radova na tom igralištu, što je potrebno budući da ga koriste i srednjoškolska djeca, ili oko izgradnje novog na nekoj od lokacija kojima gospodari Općina Grude.

Josip Tomić ispred HNK Grude pozdravio je sve predstavnike ekipa i poželio im sreću u natjecanju, istaknuvši da će HNK Grude dati sve od sebe da kao organizator Lige ona ponovno bude na jednoj pristojnoj razini koja će zadovoljiti ljubitelje sportskih aktivnosti na području općine Grude.•

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije