EKSKLUZIVNO

OTKRIVA ZA VEČERNJI Marin Čilić: Sina ću krstiti u Međugorju, a kum će biti...

15.07.2020.
u 20:13

Kumovi i teniski asovi iz Međugorja Marin Čilić i Ivan Dodig našli su se na sportskom polju, ali ne na tenisu, nego na nogometu! U revijalnom susretu protiv najboljih međugorskih haklera izgubili su s minimalnih 5:6, a da je bilo još malo vremena, vjerojatno bi i u nogometu, kao u teniskom tie breaku, pobijedili sa 7:6. Marin Čilić zabio je dva gola, a potezi su mu bili zanimljivi, piše Večernji list BiH.

Pljeskala je “nogometašima” malobrojna publika, a Marin Čilić zamalo je skinuo dres nakon slavljenja pogotka, ali se ipak pobojao žutog kartona. Međutim, za nekoliko Čilićevih poteza tražile su se i VAR snimke budući da na vratima nije bilo mreža pa da se vidi kakav je bio gol i je li sve regularno. Ipak, zbog tehničkih poteškoća nisu se mogle vidjeti eventualne sporne snimke pa su svi golovi na susretu, koji su pratili i novinari Večernjaka, bili priznati.

Sjajni hakleri i igra

I uistinu, svaka čast i Marinu i Ivanu za ovu požrtvovnu igru koju su prezentirali, a igralo se fer i sportski, bez sudaca. - Odavno se u Međugorju nismo nagledali toliko dobrih poteza, i to dvojice tenisača i ostalih sjajnih haklera. Za momčad tenisača koju je predvodio Marin Čilić nastupili su, uz spomenutog Ivana, još dva Dodiga - Mladen i Željko, zatim Stanislav Staniša Vasilj te poznata nogometna “hobotnica” Stjepan Medak. Oni su nastupili u bijelim majicama.

Za momčad nogometaša koji su nastupili u narančastim majicama nastupili su Mate Čilić, kao kapetan i predvodnik, te još Jure Đuka Vasilj, Mario Čilić, Ivo Vasilj i Prija Borovac. Oni su bili pobjednici općinske, seoske lige 2005. godine, a ove slave jubilej, 15 godina od utemeljenja ovog elitnog natjecanja. Za nogometaše kapetan Mate Čilić postigao je tri pogotka, a zabijao je i Jure Đuka Vasilj, kao i Ivo Vasilj. Za tenisače, uz dva Marinova pogotka, Željko Dodig također je dva puta bio strijelac, a jedan gol zabio je i Staniša Vasilj.

 

Vrijeme za igru bilo je ugodno, sunčano i vjetrovito, a izbrojili smo dvadeset najupornijih gledatelja. “Sudačke nadoknade”, iako nije bilo suca te dogovorom igrača, trajale su tri minute jer nije bilo ozbiljnijih prekida, osim kad je lopta otišla u obližnju šumu, ali sakupljači lopti brzo su je pronašli i vratili u igru. Nakon velikog nogometnog susreta nogometaši i publika okupili su se na bazenu Sportskog centra poznatog međugorskog nogometaša Nike Dodiga, koji se također družio s “revijalcima”, a na meniju su bile pizze, pivo i drugo.

Ekskluziva Večernjaku

Zatim se Čilić povjerio ekipi Večernjaka. - Uskoro ću krstiti svoga sina Balda. Ja sam Ivanu Dodigu bio kum na vjenčanju, a on će biti kum mome sinu i krstit će se u Međugorju - otkrio je tako Marin Čilić ekskluzivu i za čitatelje Večernjeg lista. Najbolji hrvatski tenisač, rođeni Međugorčanin, pred oltar je odveo Kristinu Milković, koju je upoznao na Davis Cupu u Dubrovniku prije 11 godina.

Nakon dugogodišnje veze, prošlog travnja vjenčali su se u njezinu rodnom Cavtatu, a večera i proslava priređeni su u dubrovačkom Revelinu. Nazočne je zabavljao Gibonni. Kristina je diplomirala psihologiju na Filozofskom fakultetu u Zagrebu i politologiju na Fakultetu političkih znanosti. Nakon što je postala gospođa Čilić, dala je otkaz na poslu u Hrvatskoj i preselila se u Monako gdje Marin živi već dulje vrijeme. Otvorila je tvrtku i radi kao konzultantica za ljudske resurse, a jako je aktivna i u Marinovoj humanitarnoj zakladi koja stipendira mlade talentirane sportaše i glazbenike i pomaže im. Što se tiče još jedne spomenute zvijezde iz teksta, Ivan Dodig prošle je godine u studenome proslavio sedmu godišnjicu braka s Majom Ćubelom. Prije vjenčanja također su više godina bili u vezi.

- Nastojimo svaki slobodan trenutak provesti zajedno. Isto tako, podrška smo jedno drugome kada god to treba i glede toga ne radimo kompromise - rekao je Dodig o svojoj Maji s kojom ima dvoje djece, a koja je također došla na teren Sportskog centra Krstine pratiti nogometnu utakmicu svog supruga, tenisača Ivana Dodiga.•

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?