Povratak Galića u Zrinjski

Otišao kao krilo, a vratio se kao bek

15.06.2017.
u 09:00

Ponovno sam igrač Zrinjskog i jako sam sretan zbog toga. Nakon posudbe u Branitelj i sezone u Mladosti, ovo je sigurno veliki korak naprijed za mene i iskreno vjerujem da ću ispuniti očekivanja, kako svoja koja su jako velika, tako i ljudi iz Zrinjskog koji su me odlučili vratiti. Želim se zahvaliti obitelji koja mi je velika podrška, ali i svim ljudima, trenerima i suigračima iz bivšeg kluba Mladost, jer su oni isto zaslužni što sam opet obukao dres prvaka BiH, kazao je Marin Galić prilikom ponovnog dolaska u Zrinjski.

Galić je za Zrinjski debitirao u eri Branka Karačića. Iz Zrinjskog je otišao kao krilni nogometaš, a u njega se vratio kao desni bek.

- Ta pozicija mi dobro odgovara. Nekako na ovoj poziciji imam više kontakt s loptom. Mogu se bolje ubaciti iz drugog plana jer nije mi strana ni igra prema naprijed. Jednostavno mislim kako sam na desnom beku pronašao svoju prirodnu poziciju. Nadam se kako ću pokazati koliko sam napredovao u ove dvije godine - dodao je Galić.

Galić je karijeru počeo u rodnom Kiseljaku. Preko škole nogometa Željezničara došao je u školu nogometa HŠK Zrinjski.

- Tu me najduže vodio trener Gagro, jedno vrijeme i trener Margeta. Dobro poznajem i sadašnju momčad Zrinjskog jer s puno tih igrača sam već imao priliku trenirati. Nadam se kako se mogu nametnuti i izboriti za svoje mjesto u momčadi - zaključio je Galić.

Dolaskom Galića u momčad prekobrojni bi mogli biti Blaić ili Barić, dva dosadašnja igrača desnog boka.

Nogometaši Zrinjskog jučer su imali liječničke preglede, dok bi danas trebali imati prvi trening na pripremama.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije