Lijepi maniri

Ostali su prijatelji i nakon nogometnih razlaza

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
14.08.2016.
u 09:00

U prošloj sezoni trener Viteza Branko Karačić sa svojom novim/starim klubom Širokim Brijegom dan pred prvenstveni susret s Čelikom u Zenici doputovao je u Vitez.

Srdačan doček

Na nogometnom travnatom tepihu mjesnog niželigaša Nogometnog kluba Rijeka, gdje je sa svojim igračima održao i zanimljiv trening, dočekalo ga je tridesetak poštovatelja, prijatelja, rekli bismo, i s njim se, kao i s bivšim nogometašem Viteza Slavkom Brekalom, srdačno pozdravilo, a u večernjim satima i družilo. Vodili su uvijek zanimljive nogometne razgovore. Nogometne teme koje su se tom prilikom našle na “dnevnom redu” i priličile su takvim sportskim zaljubljenicima i zanesenjacima.

No, zanimljivo je, a za to Vitežanima komplimenti, svi treneri koji su dolazili sa strane i radili u Vitezu – Mario Čutuk, Ante Miše, Branko Karačić…, a tako će jednoga dana biti i s aktualnim trenerom prve momčadi Borisom Pavićem, rado dolaze, navraćaju u Vitez. Naime, uvijek nailaze na toplu dobrodošlicu, na prijateljsko ozračje koje je bilo i uvijek ostajalo prijateljsko, bez obzira zbog kakvih i kojih razloga su se razilazili s Nogometnim klubom Vitez.

A treba naglasiti kako je i igrača mali broj, na prste jedne ruke se mogu izbrojiti, koji su iz Viteza odlazili nezadovoljni, ljutiti i kivni iz bilo kojih razloga i vrata Kluba i grada na odlasku “nogom zatvarali” ili na takav način iz NK Vitez odlazili.

“Viteško” ponašanje

Jer, u Vitezu, bar kada je u pitanju popularni premijerligaš, uvijek se ponašalo “viteški”, korektno, gospodski…, vrijedno priznanja i pohvale.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?