Slaven Musa

“Osjećamo mali pritisak, ali on je normalan”

11.05.2016.
u 09:00

Odgoda 30. kola nogometne Premijer lige BiH za jedan dan nije se osobito dojmila trenera Širokoga Brijega Slavena Muse koji se spremao za poslijepodnevni trening s nogometašima na Blatu:

- Nema razloga za neku paniku. Odgoda je po svemu sudeći opravdana, a nama ni ostalim klubovima neće napraviti neke poremećaje. Jedan trening više i to je to...

Musu ne opterećuje ni protivnik, kojega je sinoć sigurno gledao u prvoj finalnoj utakmici Nogometnog kupa BiH protiv Slobode na Tušnju. Ta, o Radniku zna svaku pojedinost...

- Naravno da znam, pa igrali smo protiv Radnika tri puta ove sezone. I oni nas poznaju. Nemaju nas čime iznenaditi. Ovisno o rezultatu prve finalne utakmice, protiv nas će izvesti ovakav ili onakav sastav. Mislim kako će to biti “u bocu” istih 11 ljudi koji su u subotu nastupili protiv Borca. Ali, svakako mislim da smo bolji od njih, koga god izvedu na travnjak na Pecari. U redu, na nama je mali pritisak, od nas se ne očekuje ništa osim čiste pobjede. Nedavno smo svladali Radnik 2:1 u onoj čudnoj uzvratnoj polufinalnoj utakmici kupa na Pecari, pa vjerujem da ćemo pobijediti i ovaj put, misli Musa:

- Stanje sa zdravljem igrača gotovo je idealno. Ovo “gotovo” govorim zbog Pandže, jer on u utorak nije trenirao zbog bolova u leđima. Ostali, uključujući Ćorića rade normalno.

Odgoda kola zbog političke situacije u Republici Srpskoj malo je poremetila planove organizatorima na Pecari. Moraju malo korigirati zahtjev policiji i zaštitarskoj službi glede termina njihova angažmana na utakmici. Gledateljima je uglavnom svejedno, osim što su pojedinci morali mijenjati raspored svojih aktivnosti za vikend – kako širokobriješki, tako i ostali u gradovima gdje se igraju utakmice 30. kola Premijer lige.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije