Derbi na Pecari

Opet naivno prosuli prednost

02.08.2016.
u 08:00

Opet “šokovi” na Pecari u “hitchokovskoj” režiji domaćih nogometaša. Jer, Široki je Brijeg vodio 2:0 protiv Slobode nakon 45 minuta, a mladi “brzac” Menalo imao je veliku prigodu Wagnerov ubačaj pretvoriti u 3:0 i učiniti utakmicu “nezanimljivom”. Brazilac je u 15. minuti “brzinski smuvao” tuzlanske čuvare (tko to kaže da je Wagner spor?) i paralelno s vratima ubacio loptu na drugu vratnicu.

Sloboda je bila u nokautu, ali...

Iz pozadine je natrčao Ivan Baraban te “probio” vratara Kenana Pirića i njegovu mrežu... Deset minuta kasnije Wagner se našao na gotovo istom mjestu odakle je Baraban zabio prvi pogodak te ulovio ubačaj uz “slobodnjaka” Ivana Crnova. Tuzlaci su stajali kao ukopani, lopta je prošla “kroz njih”. Slobode praktično nije bilo nigdje, ali se “ukazala” čim je počelo drugo poluvrijeme. Najprije su gosti smanjili (46) iz skoka Mahira Karića, koji je glavom nonšalantno, ni od koga ometen, poslao loptu iza Antonija Solde, a samo četiri minute kasnije Sulejman Krpić “ušuljao” se između domaćih braniča i istrčao pred Soldu. Vratar domaćih samo je malo vrhom kopačke “uštopao” loptu, Boris Pandža pokušao je spriječiti pogodak. No, i lopta i Pandža zakoprcali su se u mreži. Nakon toga jedni i drugi mogli su doći do pobjede, ali ostalo je 2:2:

- Ovo je najrealniji rezultat, iako smo nakon 2:2 mi imali psihološku prednost, jer Široki je bio u šoku. Ipak, zadovoljan sam podjelom bodova. Moramo i biti zadovoljni,pa ipak smo protiv jednog Širokoga Brijega gubili 0:2, izjavio je nakon utakmice trener Slobode Husref Musemić.

Karačić želi pojačanja

U domaćem taboru bili su razočarani konačnim ishodom susreta sa Slobodom.

- Ovo je teško objasniti, još sam vruć nakon utakmice. Momci su počeli utakmicu po dogovoru, kvalitetno. Još da smo realizirali prigodu za 3:0. Ali, momku (Menalo nap. a.) ništa ne zamjeram. Dva primljena pogotka u četiri minute nastavka teško je objasniti. Mi smo, naglašavam, iskusna momčad. Nije rezultat 2:2 protiv Slobode neuspjeh, kao onih 1:1 protiv Viteza. Svaki trener inzistira na igračkim pojačanjima, pa i ja. Malo sam kasnio u dolasku, ali dat ću sve od sebe, želim pomoći. Ljudi iz kluba moraju znati koje su ambicije i koji su nogometaši u igračkom kadru, aludirao je trener Branko Karačić na “tanak” igrački kadar.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije