Juventus

Opet ga sele: Mandžukić odlazi da napravi mjesto za Cavanija

mario mandzukic
Reuters/PIXSELL
13.04.2016.
u 12:39

Talijani pišu da Juventus na ljeto želi dovesti Edinsona Cavanija, a da bi mu napravili mjesto u momčadi, klub moraju napustiti Mario Mandžukić ili Alvaro Morata

Moguće je da Juventus i iduću sezonu nastavi s ista četiri napadača (Mandžukić, Morata, Zaza i Dybala) koja su i ove godine bila u svlačionici, no čini se da bi 'stara dama' ipak mogla mijenjati vrh napada za novi lov na europske i talijanske trofeje, piše Tuttosport.

Velika želja čelnika i trenera Juventusa za iduću sezonu je Edinson Cavani, a dođe li doista do dogovora i Urugvajac pojača Juve, jedan od spomenutih napadača morat će napustiti klub.

'Dybala je najkonstantniji i njega neće prodavati, no Morata i Mandžukić mogli bi napustiti klub. Za hrvatskog napadača jako se zainteresirao Tottenham, no u talijanskom klubu su zadovoljni njime i u ovom trenutku ne čini se da bi ga mogli pustiti samo tako. Sve će ovisiti o Hrvatu i njegovim savjetnicima, ali prema našim informacijama bliskima klubu, Mandžukić je jako sretan u Juventusu', piše Tuttosport.

Za Mandžukića bi Tottenham bio spreman izdvojiti između 20 i 25 milijuna eura , dok Real još razmišlja hoće li iskoristiti otkupnu klauzulu i za 30 milijuna eura vratiti Moratu na Santiago Bernabeu, prenosi 24sata.hr.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije