Modri protiv Grka

Olympiakos ipak bez Cambiassa, igrat će Milivojević i Kasami

Football - Arsenal v Olympiacos - UEFA Champions League Group Stage - Group F - Emirates Stadium, London, England - 29/9/15  Arsenal's Francis Coquelin in action with Olympiacos' Konstantinos Fortounis Reuters / Stefan Wermuth Livepic EDITORIAL USE ONLY.
20.10.2015.
u 06:15

Može li Dinamo upisati nove bodove u skupini F Lige prvaka? U utorak u Maksimir dolazi grčki prvak Olympiakos, ambicije plavih poskočile su nakon što je pao Arsenal, međutim okršaj s Grcima bit će teži nego onaj s Englezima. Ne samo zato što su Grci jaki (svladali su Arsenal u Londonu sa 3:2), nego ponajviše zbog spoznaje da će Dinamo opet biti osjetno oslabljen – plavi će nastupiti bez Sigalija (ozljeda) i Ademija

Na posljednjem treningu uoči odlaska u Zagreb ozlijedio se iskusni Argentinac Esteban Cambiasso pa će dvojica zadnjih veznih biti Srbin Luka Milivojević i Kosovar Pajtim Kasami!

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?