NOLETOVA ČESTITKA

Đoković se sjetio i Hrvata: 'Ovo je nevjerojatno postignuće!'

Reuters/PIXSELL
17.02.2018.
u 14:21

- Nevjerojatno postignuće. Čestitke svima, poručio je bivši prvi igrač svijeta

Pobjedom protiv Robina Haasea 4:6, 6:1, 6:1 u četvrtfinalu Rotterdama Roger Federer nakon više od pet godina vratio se na vrh ATP ljestvice. Najbolji tenisač svih vremena tako je po tko zna koji put ispisao povijest jer je postao najstariji igrač koji je uspio biti na vrhu. 

- Biti broj 1 ultimativni je cilj svakog sportaša. Na početku tamo završiš jer igraš jako dobro, ali onda se moraš još jače potruditi da uzmeš prvo mjesto nekome tko ga zaslužuje jednako kao i ti. Kad si stariji, moraš raditi dvostruko više tako da je ovo možda i najveći uspjeh u mojoj karijeri, rekao je nakon meča presretni Federer.

U ponedjeljak će zasjesti na vrh, a bit će mu to 303. tjedan u kojem predvodi tenisače, što je apsolutni rekord. 

Taj rezultat dobio je veliki odjek u teniskom svijetu, a Švicarcu je čestitao i bivši prvi tenisač svijeta Novak Đoković.

- Nevjerojatno postignuće. Čestitke Rogeru Federeru, njegovoj obitelji i Ivanu Ljubičiću, poručio je Nole koji se trenutačno oporavlja od operacije. 

Inače, Ljubičić već nekoliko godina trenira Federera, a mnogi stručnjaci vjeruju da mu je upravo on svojim iskustvom pomogao da se vrati u staru formu. I sam švicarski tenisač puno je puta istaknuo kako mu je Ljubo od velike koristi i kako je njihova suradnja fenomenalna.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?