UOČI PARIZA

Đoković otkrio ime trenera s kojim će se pokušati vratiti na prvo mjesto

Novak Đoković
Getty Images
22.05.2017.
u 17:15

- Nemamo nikakav dugoročan dogovor. U Parizu ćemo se malo upoznati - rekao je Đoković.

Teniska legenda Andre Agassi pokušat će pomoći Novaku Đokoviću da se ponovno vine do prvog mjesta na ATP ljestvici i naslova na najvećim svjetskim turnirima, otkrio je drugi tenisač svijeta nakon poraza u rimskom finalu od 20-godišnjeg Nijemca Alexandera Zvereva. 
Đoković je prije dva tjedna prekinuo dugogodišnju suradnju sa svojim cijelim stručnim timom na čijem je čelu bio Slovak Marijan Vajda, a u prosincu prošle godine se sporazumno razišao s Borisom Beckerom pod čijim je vodstvom tri godine vladao svjetski teniskim terenima.

- Razgovarao sam telefonom s Andreom u posljednja dva tjedna i odlučili smo se naći u Parizu, tako da će on biti tamo - otkrio je Đoković na konferenciji za novinare u Rimu.

- Vidjet ćemo što nam donosi budućnost. Obojica smo uzbuđeni što ćemo surađivati i vidjet ćemo gdje će nas to dovesti - rekao je Đoković koji je, nakon što se zahvalio svojoj bivšoj ekipi, najavio da će pomoć potražiti kod nekog tko je prošao ista iskustva i bio u teniskom vrhu.

 - Nemamo nikakav dugoročan dogovor. U Parizu ćemo se malo upoznati - zaključio je Đoković.
 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije