pozitivan na koronu

Oglasio se Novak Đoković: "Imao sam najbolje namjere, jako mi je žao..."

23.06.2020.
u 17:30

Novak Đoković objavio je danas da su on i supruga Jelena pozitivni na koronavirus iako nemaju nikakve simptome. Nalaz Đokovićeve djece je negativan.

Srpski tenisač vratio se u Beograd nakon što je finale Adria Toura u Zadru otkazano kad je otkriveno da bugarski tenisač Grigor Dimitrov ima koronavirus. Osim Dimitrova, zaraženi su i njegov i Đokovićev trener te hrvatski tenisač Borna Ćorić.

Đoković se odmah po povratku u Beograd testirao, a danas je dobio pozitivan nalaz nakon čega je objavio priopćenje.

"Sve što sam sa svojom ekipom radio u zadnjih mjesec dana radio sam od srca i u najboljoj namjeri. Naš turnir trebao je u svijet poslati poruku jedinstva i solidarnosti u regiji u ovo teško vrijeme krize. Ideja je bila da se prikupi novac za pomoć ljudima kojima je ona najpotrebnija i da pokažemo što možemo kad zajedno radimo. Nažalost, virus je i dalje tu i svi se moramo naviknuti živjeti u ovoj novoj situaciji. Nadam se da ćemo uskoro moći živjeti kao i prije. Strašno mi je žao što je do ovoga došlo i nadam se da zaraza neće nikome zakomplicirati život. Bit ću u samoizolaciji sljedećih 14 dana, a ponovno ću se testirati za pet dana", objavio je Đoković.

Srpski tenisač na udaru je kritika jednog dijela kolega tenisača, poput Nicka Kyrgiosa, koji smatraju da do organizacije turnira uopće nije ni trebalo doći. No, neki poput Richarda Gasqueta smatraju da Đoković nije ništa kriv i da nitko nije tjerao ljude da dođu na turnir.

 

Ključne riječi

Komentara 1

IJ
I ja tebi
21:41 23.06.2020.

Želim što skoriji oporavak Đokoviću njegovoj obitelji i svima zaraženima .

Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije