ZA PRVOG FINALISTA

Odlučujući milanski dvoboj: Gdje gledati uzvrat Inter - Milan?

Foto: ALESSANDRO GAROFALO/REUTERS
1/2
16.05.2023.
u 08:38

U međusobnim susretima za sada uvjerljivo vodi crno-plavi Inter, no sa ulozima višim nego u bilo kojoj drugoj utakmici sezone sve je moguće

Druga utakmica između Intera i Milana igra se danas u 21:00 sat i crno-plavi dolaze s 2 gola prednosti pred gradskim rivalima. U prvoj utakmici strijelci su bili Edin Džeko i Henrikh Mkhitaryan. Omjer u pobjedama trenutno je na strani Intera koji je pobijedio tri od četiri milanska okršaja.

Milan je zadnji put Inter pobijedio još u rujnu prošle godine, u prvoj utakmici Serie A, s 3:2. Poslije toga Inter samo nastavlja nizati pobjede. Najprije 3:0 u siječnju za talijanski kup, a mjesec dana poslije i u utakmici prvenstva s 1:0. Posljednja pobjeda bila je ona u prvom polufinalnom susretu 10. svibnja rezultatom 2:0.

Međutim, ulozi su u večerašnjoj utakmici daleko najveći. Momčadi u domaćoj ligi zauzele su treće (Inter), odnosno peto (Milano) mjesto te će stoga nagrada za pobjedu u ovoj utakmici, finale Lige prvaka, za obije momčadi biti najveće postignuće sezone. Premda ove godine nisu bili očekivani tako visoko, obije će momčadi svakako nastojati iskoristiti priliku.

Prijenos utakmice u kojoj ćemo vidjeti hoće li drugog finalista iz sutrašnjeg dvoboja na Etihadu čekati Marcelo Brozović ili Ante Rebić možete pratiti na kanalu Arena Sport 1 s početkom u 21 sat.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?