Igokea dočekuje Partizan

Odličnu sezonu u ABA ligi završiti pobjedom nad Beograđanima

11.03.2017.
u 10:00

Posljednje kolo regionalne ABA lige donosi “spektakl” u Laktašima. Beogradski Partizan zatvorit će ovogodišnju sezonu natjecanja, zanimanje za taj susret je veliko, pa ni relativno visoka cijena ulaznica od 15 KM nije problem za gostujuće navijače.

Bez imperativa za Igokeu

Utakmica je puno značajnija za beogradski tim koji se pokušava dokopati drugog mjesta, ali to ne ovisi samo o rezultatu iz Laktaša već i ishodu dvoboja između Cedevite i FMP-a. U Igokei nisu opterećeni rezultatskim imperativom. Žele sjajnu sezonu zatvoriti pobjedom ako bude moguće iako će gosti imati veliku potporu. - U dobrom raspoloženju očekujemo utakmicu, potpuno smo rasterećeni jer smo ostanak osigurali davno, a to je bio osnovni zadatak. Susret s Partizanom treba biti praznik košarke. Oni su favoriti i sigurno su tim koji je kvalitetniji od nas. Želim da moji igrači uživaju u susretu i da se nagrade za odličnu sezonu. Uz sve poteškoće koje je imao u posljednje vrijeme, Partizan se uspio rezultatski izvući. Oni će najvjerojatnije biti kompletni, znamo da će imati veliku potporu publike i mora se poklopiti mnogo toga da dobijemo ovu utakmicu, rekao je Dragan Bajić, trener Igokee.

Pokušati pobijediti

I košarkaši jedva čekaju susret. Nakon mnogo utakmica koje su odigrali pod pritiskom sad im slijedi susret u kojem neće puno izgubiti. - Igramo bez pritiska, osigurali smo najmanje 6. mjesto, što je veliki uspjeh, ali ne znači da nećemo pokušati ostvariti pobjedu protiv Partizana. Znamo da će gosti doći u Laktaše s namjerom pobijediti, iznimno su kvalitetni pod košem, imaju igrače koji dobro šutiraju s vanjskih pozicija i ako napravimo dobru ravnotežu između unutarnjih i vanjskih pozicija te kvalitetnu obranu, možemo očekivati pobjedu, rekao je Mahkovic. Susret u Laktašima igra se u 17 sati. •

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?