Odbojka

Odbojkašice Mostara žele Premijer ligu

11.11.2016.
u 07:00

U do sada najboljem susretu u Čapljini odbojkašice Mostara zasluženo su dobile hercegovački derbi 1:3. Gošće su krenule sigurno 16:25, pa 20:25, no, u trećem setu dolazi do opuštanja, što domaće koriste i nakon 25:21 smanjuju. U četvrtom setu Mostarke su sigurne 11:25, unatoč vodstvu domaćih na početku 11:25.

Dobro otvaranje

- Dobro smo otvorili utakmicu, imali sve u svojim rukama, međutim, tipično za ženske ekipe - u trećem setu je došlo do opuštanja, pomislili smo da je utakmica gotova, što su domaće iskoristile i uz podršku publike smanjile rezultat.

Četvrti set smo odigrali angažirano i riješili utakmicu, kazao nam je u osvrtu Darko Drmać, trener Mostara, a zatim na opasku kako njegova ekipa u Čapljini nikada nije igrala brže, ali i borbenije, dodao:

- Pojačali smo se uoči sezone, ali još se nismo kompletirali. Nadam se da ćemo to riješiti do kraja godine. Imamo veće ambicije zahvaljujući ljudima u upravi kluba.

Naš je cilj Premijer liga, ali ne zadržati se jednu sezonu nego postati stabilan premijerligaš kako bismo školu odbojke podigli na veću razinu i Mostar učinili prepoznatljivim po ovom sportu.

Poseban dojam na parketu u Čapljini ostavila je Tamara Ćešić, Brčanka koja je iz tuzlanske Slobode stigla u Mostar, za bh. prilike neuobičajenim bodrenjem ekipe tijekom utakmice.

U četvrtom kolu federalne Superlige, pobjedom protiv Novog Grada livanjski Troglav je potvrdio da stasa u ozbiljnu ekipu. Rezultati: Čapljina – Mostar 1:3, Troglav – Novi Grad 3:2, Smeč – Student 3:0, Igman – Vogošća 3:1. Poredak: 1. Mostar 11, 2. Smeč 10, 3. Igman 9, 4. Novi Grad 7, 5. Troglav 5, 6. Čapljina 3, 7. Vogošća 3, 8. Student 0 bodova.

Poraz Žepča

U sjevernoj skupini federalne Superlige Vitez je stigao do druge pobjede, dok je Žepče pretrpjelo domaći poraz od vodećeg sastava Bihaća, a u zaostaloj utakmici od Bosne.

Rezultati: Vitez – Lukavac 3:0, Žepče – Bihać 0:3, Bosna (K) – Maglaj 3:0, Smeč – Gračanica 1:3. zaostala utakmica, Žepče – Bosna (K) 0:3. Poredak; 1. Bihać 12, 2. Gračanica 12, 3. Bosna (K) 9, 4. Vitez 6, 5. Smeč 6, 6. Lukavac 3, 7. Maglaj 0, 8. Žepče o bodova.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije