SVIĐA LI VAM SE?

Objavljen novi dizajn hrvatskog dresa: Hoće li u takvom igrati na SP u Kataru

26.01.2022.
u 18:38

Portal Footy Headlines, koji se bavi dresovima nogometnih klubova i reprezentacija, tvrdi da zna kakve će dresove u Kataru nositi izabranici Zlatka Dalića...

Kraj ove godine rezerviran je za nogometni spektakl odnosno Svjetsko prvenstvo koje će se u Kataru održati od 21. studenoga do 18. prosinca. Na njemu ćemo naravno gledati i hrvatske reprezentativce koji će na Bliskom istoku igrati u novim dresovima čije je predstavljanje najavljeno za rujan. 

Sponzor Hrvatske i dalje ostaje ugledni Nike. Vjerujemo kako će u prvom planu i dalje biti tradicionalni kvadratići, a popularni portal Footy Headlines, koji se bavi dresovima nogometnih klubova i reprezentacija, tvrdi da zna kakve će dresove u Kataru nositi izabranici Zlatka Dalića.

Foto: footyheadlines.com

- Dobili smo nove informacije o domaćem dresu Hrvatske za Svjetsko prvenstvo. Napravili smo koncept mogućeg dizajna dresa prema tome - piše Footy Headlines. 

Modelu koji su izradili na Footy Headlinesu podsjeća na onaj kakav je nosila brončana generacija u Francuskoj 1998. godine.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije