OBOŽAVATELJI

Obitelj šokirala objavom Schumacherovih fotografija: Sramite se!

Foto: Facebook
1/6
26.10.2017.
u 16:25

- Zašto objavljuju ove fotografije, a ništa ne javljaju o njegovom zdravstvenom stanju, pitaju se obožavatelji.

Michael Schumacher, legendarni višestruki prvak u formuli 1, u prosincu 2013. godine stradao je u francuskom skijalištu i otad informacije o njegovu stanju stižu na kapaljku. 

Njegova obitelj nastoji sačuvati njegovu privatnost, a putem društvenih mreža održava kontakt s njegovim obožavateljima objavljujući fotografije i podsjetnike na najznačajnije trenutke vozačeve karijere. Mnogi navijači na taj način evociraju prekrasne uspomene pa ponekad Nijemcu upute i poruku potpore, no ima i onih koje to uzrujava do te mjere da su počeli vrijeđati Schumijevu obitelj.

- Nisam više njegov obožavatelj. Gledamo ove glupe fotografije dok nas Schumacherova obitelj iznova izigrava. Ne mogu to više podnijeti, MSC-ova obitelji ubili ste moju strast! Sramite se - poručio je jedan fan dok je drugi prisnažio: 

- Zašto objavljuju ove fotografije, a ništa ne javljaju o njegovom zdravstvenom stanju. Michael je osoba od javnog interesa i mi moramo znati kako mu je! Ti i slični komentari objavljeni su uz galeriju fotografija u kojoj je Schumi prije Velike nagrade SAD-a pozirao za jedan magazin u kaubojskom šeširu i kožnoj jakni, a koja je nastala uoči kobne nesreće.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije