UFC SPEKTAKL

Nurmagomedov i Ferguson napokon dogovorili borbu

Reuters/Pixsell
26.11.2019.
u 20:38

'Ovaj čovjek traži batine i sada je to zaslužio. Orao će u 18. travnja još jednom sletjeti u Brooklyn. Ovo je za obožavatelje', napisao je Khabibov menadžer Ali Abdelaziz

Conor McGregor još će malo pričekati uzvratnu borbu protiv Khabiba Nurmagomedova. Dagestanski MMA borac pristao je braniti pojas svjetskog UFC prvaka u lakoj kategoriji protiv Tonyja Fergusona. 

Nakon što su prethodna četiri pokušaja dogovaranja njihove borbe propala, ovaj je put postignut dogovor. Khabib Nurmagomedov (28-0 MMA, 12-0 UFC) i Tony Ferguson (25-3, 15-1 UFC) borit će se 18. travnja u New Yorku. Ugovor još nije potpisan.

Ferguson ima niz od 12 pobjeda u nizu. Dagestanac je u rujnu pobijedio Dustina Poirirera dok je Amrikanac u lipnju bio bolji od Donalda Cerronea.

'Ovaj čovjek traži batine i sada je to zaslužio. Orao će u 18. travnja još jednom sletjeti u Brooklyn. Ovo je za obožavatelje', napisao je Khabibov menadžer Ali Abdelaziz na svom Twitteru.

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije