objavio na Facebooku

Nurkić prozvao Bogdanovića, Zupca, Bendera... "Nijedan ne igra za BiH, a svi iz BiH"

Foto: Vjeran Žganjec Rogulja/PIXSELL
1/4
04.12.2019.
u 15:36

Nije da nisam znao ali gledam ovu listu. Zubac, Bogdanović, Bender, Osman... nijedan ne igra za Bosnu i Hercegovinu, a svi iz BiH. A ima i onih što su igrače ko djecu mijenjali i prodavali, al za starije. E, jesmo čudni... - napisao je Nurkić

Jusuf Nurkić, 211 centimetara visoki centar Portland Trail Blazersa, objavio je u utorak navečer status na svom profilu na Facebooku u kojem se osvrnuo na činjenicu da brojni sportaši rođeni u Bosni i Hercegovini ne nastupaju za reprezentaciju države.

Konkretno je spomenuo NBA košarkaše, među kojima su i trojica hrvatskih reprezentativaca, Bojan Bogdanović (Mostar), Ivica Zubac (Mostar) te Dragan Bender (Čapljina).

- Nije da nisam znao ali gledam ovu listu. Zubac, Bogdanović, Bender, Osman... nijedan ne igra za Bosnu i Hercegovinu, a svi iz BiH. A ima i onih što su igrače ko djecu mijenjali i prodavali, al za starije. E, jesmo čudni... - napisao je Nurkić i tako pokrenuo lavinu komentara.

 

Ključne riječi

Komentara 1

SP
Spezispezi
22:08 04.12.2019.

pitaj bolan Bakira zašto je to tako. nećeš tražito odgovore od onoga ko je nemoćan i obespravljen, nego traži odgovore od onoga koji je moćan i koji se svako jutro budi i svaku večer liježe samo s jednom misli - kako što više Hrvata otjerati iz BiH, da napravi potpunu i cijelovitu islamsku državu.

Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?