NBA liga

Nurkić na korak do triple-double učinka, Clippersi bez Leonarda slavili protiv Portlanda

09.08.2020.
u 08:16

Reprezentativac Bosne i Hercegovine Jusuf Nurkić odigrao je još jednu dobru utakmicu. Postigao je 10 poena, sakupio 13 skokova i devet asistencija. Dodao je i dvije ukradene lopte, a iz igre je šutirao 3-8.

Prvih 12 minuta Portland je riješio u svoju korist rezultatom 37:34. Blazersi su i drugu četvrtinu riješili u svoju korist s tri poena prednosti, a obje ekipe postigle su po jedan poen više u odnosu na prvih 12 minuta igre.

Portland je na poluvrijeme otišao s vodstvom rezultatom 75:69. Nurkić je u prvom poluvremenu podijelio čak osam asistencija svojim saigračima.

Clippersi su uspjeli smanjiti zaostatak u trećoj četvrtini pa je ekipa našeg Jusufa Nurkića u posljednjih 12 minuta utakmice ušla sa svega jednim poenom prednosti (96:95).

U završnici utakmice Clippersi su preokrenuli rezultat. Damian Lillard je promašio dva slobodna bacanja 17 sekundi prije kraja utakmice na minus jedan za Portland (117:118). Clippersi su zadržali prednost do kraja i slavili rezultatom 122:120.

U ovom susretu za Clipperse nije igrao Kawhi Leonard, a u završnici utakmice Doc Rivers je na teren poslao drugu petorku i uspio je upisati trijumf.

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije