NIJE SPREMAN

Novi udarac za vatrene: Joško Gvardiol napustio kamp reprezentacije!

Joško Gvardiol, Vatreni
Matija Habljak/PIXSELL
10.06.2023.
u 18:29

Gvardiol je imao problema s trbušnim zidom, a liječnici ga nisu uspjeli osposobiti. Stoga je nogometaš Leipziga danas napustio kamp reprezentacije koja trenira na riječkoj Rujevici.

Hrvatska nogometna reprezentacija doživjela je udarac uoči završnice Lige nacija - mladi i pouzdani branič Joško Gvardiol neće moći igrati.

Gvardiol je imao problema s trbušnim zidom, a liječnici ga nisu uspjeli osposobiti. Stoga je nogometaš Leipziga danas napustio kamp reprezentacije koja trenira na riječkoj Rujevici.

- Gvardiol će nažalost propustiti završnicu Lige nacija. Na okupljanje je stigao s ozljedom, a proteklih dana je proveo na intenzivnoj terapiji kako bismo mogli vidjeti bi li mogao biti spreman za završni turnir - rekao je glasnogovornik saveza Tomislav Pacak i dodao:

- Nažalost, uza sve napore ustanovljeno je da ne može biti spreman do Final foura i stoga neće konkurirati za završni turnir. U dogovoru s klubom će odlučiti o terapiji.

Budući da je riječ o ozljedi, izbornik Zlatko Dalić ima pravo pozvati novoga igrača. No, Pacak kaže da je izbornik zasad skloniji tome da to ne učini.

Vatreni u srijedu igraju polufinale Lige nacija s Nizozemskom. Pobjednik ide u finale gdje će u nedjelju igrati protiv Italije ili Španjolske. Poražene momčadi u subotu se bore za treće mjesto.

 

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije