US Open

Novak Đoković potvrdio: Neću se natjecati u New Yorku

đoković
REUTERS
25.08.2022.
u 18:10

„Nažalost, neću se natjecati ove godine u New Yorku. Želim svim igračima dobar turnir. Hvala mojim navijačima za svu ljubav, podršku i ohrabrenje. Nastavljam čuvati formu i optimizam i čekam priliku za nova natjecanja. Vidimo se uskoro“, napisao je Đoković

Srpski tenisač Novak Đoković službeno je potvrdio da neće nastupiti na posljednjem grand slamu sezone US Openu, koji počinje za četiri dana.

„Nažalost, neću se natjecati ove godine u New Yorku. Želim svim igračima dobar turnir. Hvala mojim navijačima za svu ljubav, podršku i ohrabrenje. Nastavljam čuvati formu i optimizam i čekam priliku za nova natjecanja. Vidimo se uskoro“, napisao je Đoković na Twitteru.

S obzirom da nije cijepljen protiv koronavirusa 35-godišnji tenisač ne može ući u SAD, a Američka teniska asocijacija (USTA) nije zatražila od vlasti izuzeće za Đokovića.

Odluka da se ne cijepi skupo je stajala Đokovića koji je zbog nemogućnosti da nastupi na svim najvećim turnirima od početka godine izgubio više od 5.000 ATP bodova i pao na šesto mjesto ljestvice najboljih svjetskih tenisača.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?