NEVJEROJATAN IGRAČ

Novak Đoković postavio još jedan rekord: Ima najviše pobjeda nad TOP 10 igračima!

novak djokovic
Foto: Reuters
10.09.2021.
u 08:32

- Znam samo da gledamo nešto što se prije nije događalo. Kada pogledate brojke, vidite da Novak radi nešto što nitko nikada nije napravio.

Novak Đoković je u četvrtfinalu US Opena s 3:1 pobijedio Talijana Matea Berrettinija i tom pobjedom srpski tenisač postao je igrač s najviše pobjeda nad Top 10 igračima u povijesti. Pobjedom nad Talijanom došao je do 224. pobjede nad Top 10 igračima.

Uz to, Novak ima 101 poraz. Đoković je prestigao Rogera Federera, koji ima 223 pobjede i 123 poraza. Rafael Nadal ima 178 pobjeda i 99 poraza. Nakon meča su Talijana pitali je li Đoković najbolji igrač svih vremena.

– To je uvijek nezgodno pitanje jer svatko ima svoje mišljenje, a tu su i statistika i ostale stvari. Znam samo da gledamo nešto što se prije nije događalo. Kada pogledate brojke, vidite da Novak radi nešto što nitko nikada nije napravio. Mnogima su najbolji Rafa ili Roger, nekima McEnroe, Agassi ili Sampras – kazao je Berretini.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije