tužne vijesti

Nova tragedija pogodila obitelj Schumacher, preminuo mu omiljeni ujak

schumacher
JENS BUTTNER/DPA/PIXSELL
21.03.2017.
u 08:49

Iz obitelji Schumacher ne prestaju dolaziti tužne vijesti. Sada je službeno potvrđeno kako je preminuo omiljeni ujak sedmerostrukog prvaka Michaela - Karl-Heinz Schumacher (65). 

Prema pisanju stranih medija Karl-Heinz je izgubio bitku sa opakom bolešću, rakom debelog crijeva još krajem veljače, ali je supruga Margaret tek sada putem društvene mreže obavijestila javnost, piše Tportal.

'Strašna patnja u obitelji Schumacher ne prestaje. Svi su već od Michaelove nesreće jako tužni i utučeni, a sada je još i Karl-Heinz preminuo', rekao je prijatelj blizak obitelji.

Mediji koji pozorno prate cijeli život Michaelovu karijeru smatraju kako ga je smrt omiljenog ujaka posebno uzdrmala, ako su mu uopće rekli, jer su bili jako bliski. Inače, prije nekoliko mjeseci izgledalo kako bitka protiv raka dobro napreduje, no opaka bolest je ipak pobijedila.

Što se tiče Michaela, o njegovom zdravstvenom stanju nema pravih informacija, oporavak nakon skijaške nesreće u prosincu 2013. ide jako sporo.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije