tenis

Nova prepreka pred Đokovićem: Hoće li mu Biden pomrsiti račune?

Novak Đoković
EXPA/PIXSELL
30.04.2023.
u 12:47

"Ovoga se plašila cijela Srbija" i "Joe Biden stopira Đokovića", objavljuju srpski mediji nakon što je u javnost izašla informacija da bi predsjednik mogao poslušati preporuke američkog Centra za zarazne bolesti i produljiti zabranu ulaska u zemlju necijepljenim osobama

Novak Đoković možda neće igrati na US Openu u kolovozu niti na turniru u Cincinnatiju početkom rujna. Američki predsjednik Joe Biden mogao bi poslušati i uvažiti preporuke Centra za zarazne bolesti (CDC), što bi moglo značiti da će i dalje vrijediti zabrana ulaska u zemlju svima koji nisu cijepljeni protiv koronavirusa trebala vrijediti i dalje, piše Daily Mail.

Novost je snažno odjeknula u srpskim medijima jer ukoliko se informacija pokaže istinitom, američki turniri bit će samo nastavak propuštenih natjecanja za najboljeg tenisača svijeta. U ožujku nije nastupio u Indian Wellsu i Miamiju upravo zato što nije cijepljen.

Postojala su nagađanja da bi od 11. svibnja sve zabrane u SAD-u trebale biti ukinute što bi omogućilo ulazak u zemlju osobama koje nemaju cjepivo, među njima i Đokoviću, ali ishod bi mogao biti upravo suprotan.

"Ovoga se plašila cijela Srbija, Novak dobio šokantne vijesti iz Amerike", stoji u Kuriru, a pridružuju im se B92 i Blic sa "Lošim vijestima za Novaka Đokovića" i tvrdnjom da "Joe Biden stopira Đokovića". Đoković je do sad osvojio 22 Grand Slam turnira, od toga tri US Opena od kojih je posljednji bio 2018. godine.

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije