"A" reprezentacija

Nogometaši BiH večeras protiv Lihtenštajna

13.10.2023.
u 11:30

Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine večeras protiv Lihtenštajna igra sedmi meč u kvalifikacijama za Europsko prvenstvo 2024. godine, a prvi pod vodstvom izbornika Save Miloševića.

Reprezentacija BiH izgubila je šanse da se kroz kvalifikacije plasira na Euro te će naredni mečevi novom izborniku poslužiti za uigravanje ekipe za mečeve doigravanja Lige nacija kroz koje će BiH pokušati prvi put izboriti nastup na smotri najboljih europskih reprezentacija. Uprkos tome, izbornik Milošević je kazao da su sve utakmice bitne, kako zbog atmosfere tako i zbog rejtinga reprezentacije, te će u svim mečevima igrati maksimalno kako bi postigli što bolji rezultat.

- Zadovoljan sam radom igrača na pripremama. Ovi momci su fenomenalni i veoma profesionalni. S obzirom na dosadašnje rezultate moramo se boriti, sutra počinje novi ciklus. Moramo dati maksimum i shvatiti ovu utakmicu ozbiljno. Ožujak je najbitniji, ali moramo dati maksimum, probati biti najbolji što možemo do doigravanja - rekao je Milošević na jučerašnjoj službenoj press-konferenciji u Vaduzu.

Reprezentativac Amar Dedić istaknuo je da nije lako igrati protiv ekipa koje se brane, a onda čekaju šanse na prekide i kontranapade.

- Zato moramo pružiti maksimum i biti koncentrirani od prve do zadnje minute - kazao je nogometaš Salzburga.

Utakmica Lihtenštajn - Bosna i Hercegovina na programu je od 20.45 sati na stadionu Rheinpark u Vaduzu.

Tri dana kasnije reprezentacija BiH u Zenici će dočekati selekciju Portugala.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?