utakmica

Nogometaš udario glavom u stol i skoro poginuo zbog sudačke komocije

fgdgd
07.11.2016.
u 20:34

Nevjerojatna scena viđena je tijekom vikenda u australskom prvenstvu, a s pravom je podigla i pitanje sigurnosti nogometaša koji se ondje natječu. Sve se dogodilo u ogledu vodećeg i dosad neporaženog Sydneyja i Melbourne Victoryja na stadionu Allianz, prenosi Net.hr

Nesretnik u ovoj priči jest Michael Zullo lijevi branič Sydneyja i australske izabrane vrste koji je nakon jednog zračnog duela udario glavom u stol (!?) pored travnjaka. Srećom, ozljeda koju je zadobio bila je tek lakše naravi, no sve je moglo i tragično završiti.

 

Trener momčadi John Kosmina nije mogao sakriti bijes nakon incidenta:

“Imao je jako puno sreće. Mogao je razbiti glavu, izgubiti oko ili poginuti. Pravo je pitanje je li nam potreban stol na kojem će stajati semafor da nam ukaže koliko još minuta treba odigrati? A četvrti sudac pritom niti ne stoji u blizini. To je glupo. Tko bi snosio odgovornost da se nešto strašno dogodilo? Stadion, klub ili suci koji ga žele tamo?”

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije