Donatorska noć aktualnog prvaka BiH

NOĆ PLEMIĆA: Ispunjena dvorana Hotela Mepas klicala je Zrinjskom slaveći njegov 110 rođendan

zrinjski
Foto: Stojan Lasić
1/7
28.02.2015.
u 13:38

Dok je Šuker izlazio na binu jedan je stariji kolega bio posebno oduševljen, rekavši kako mu je on uz još uz Ivicu Olića, nogometaš koji mu je u životu donio najviše radosti

Donatorska večer “Noć plemića” u organizaciji HŠK Zrinjski privukla je kompletno vodstvo hrvatskog naroda u BiH, ljude iz vrhova NS BiH, NS F BiH, kao i posebog gosta Davora Šukera, predsjednika HNS- a. Noć plemića održana je u hotelu Mepas u Mostaru, a svečarski karakter pojačala je proslava 110. rođendana kluba. Okupljene je prvo pozdravio predsjednik HŠK Zrinjski Marin Raspudić, koji je tom prigodom kazao: - Naša je obveza da Zrinjski održimo na visokoj razini. Cilj ove uprave, ali nadam se i svih idućih uvijek će biti vrh ljestvice.

Član predsjedništa iz reda hrvatskog naroda BiH, Dragan Čović, također se prigodno obratio visokim uzvanicima. Čović inače i sam veliki navijač mostarskog kluba naglasio je koliko takva institucija znači uopće za hrvatski narod u BiH: - Posebno sam ponosan što sam počasni predsjednik Zrinjskog. Presretan sam što smo večeras u dvostruko većem broju nego na prethodnoj Noći Plemića, a to dovoljno govori koliko nam svima znači ovaj klub. Stoga veličajmo uspjehe Zrinjskog i gradimo svoj život ovdje, jer bez sporta ne bi bilo ono što jesmo.

Velikim pljeskom je dovorana pozdravila Davora Šukera. Dok je Šuker izlazio na binu jedan je stariji kolega bio posebno oduševljen, rekavši kako mu je on uz još uz Ivicu Olića, nogometaš koji mu je u životu donio najviše radosti. Šuker je kazao kako su Zrinjski i Široki Brijeg jako značajni za Hrvatski nogometni savez...

Cijeli tekst pročitajte u sutrašnjem tiskanom izdanju Večernjeg lista BiH

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije