BAYERN U KRITI

Njemački novinari žestoko napali Kovača, a Lothar Matthäus rekao veliku istinu!

Reuters/Pixsell
05.11.2018.
u 10:47

- Utakmica s Borussijom je ključna. Ne bih htio biti u Kovačevoj koži ako izgubi taj susret - rekao je Lothar Matthäus.

Do kad će šefovi Bayerna trpjeti Niku Kovača, naslov je članka kojega je na svom portalu objavio tiražni njemački tjednik Focus. 

U tekstu se navodi da je od Bayerna Pepa Guardiole ostao samo šal kojega je Niko Kovač nosio u subotnjem remiju s Freiburgom (1:1). Ova momčad nema ništa s onom iz Katalončeva vremena kada je dominirala, piše autor te se pita gdje je plan i gdje su rješenja za situaciju izlaz u teške situacije.

"Bayernova igra je siva. Naprijed nema ideje, nema dinamike, momčad je statična, a u obrani nestabilna. Nakon reprezentativne stanke upisane su četiri pobjede ali sve su bile na silu, neuvjerljive i bez sjaja", piše Focus.

- Ovoga Bayerna više se nitko ne boji. U momčadi nema kohezije niti uživanja u igri - citira se legendarni njemački igrač Lothar Matthäus.

Navodi se da atmosfera u momčadi nije dobra, da u javnost cure informacije iz svlačionice, a za sve to odgovoran je Kovač. Bayern bi mogao ostati bez naslova nakon što je šest godina zaredom bio prvak Njemačke.

Stoga bi subotnji derbi s Borussijom Dortmund mogao biti presudan za bivšeg hrvatskog izbornika.

Vodeća Borussia bi pobjedom nad velikim rivalom otišla na sedam bodova prednosti što Kovač vjerojatno ne bi preživio.

- Utakmica s Borussijom je ključna. Ne bih htio biti u Kovačevoj koži ako izgubi taj susret - rekao je Lothar Matthäus. I sportskog direktora Bayerna Hasana Salihamidžića dočekalo je pitanje što će se dogoditi s Kovačem ako izgubi u subotu.

- Nemojte postavljati glupa pitanja - rekao je Salihamidžić i otišao.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije