LIGA PRVAKA

Ništa od utakmice Dinama i Crvene zvezde! Beograđani razočarali protiv Šerifa i ispali

Predrag Milosavljevic/XINHUA/PIXSELL
Autori: Vecernji.hr, Hina
10.08.2021.
u 21:19

Šerif je u Moldaviji svladao Crvenu zvezdu s 1:0 i sada čeka pobjednika dvoboja Legia - Dinamo.

Šerif je u uzvratnom dvoboju 3. pretkola Lige prvaka kao domaćin svladao srpskog prvaka Crvenu zvezdu s 1:0 što mu je uz 1:1 iz prvog susreta igranog prošlog tjedna u Beogradu  bilo dovoljno za prolazak dalje. 

Strijelac važnog pogotka za Šerif bio je Arboleda u drugoj minuti sudačke nadoknade prvog poluvremena. Bio je to siromašan susret, nismo vidjeli puno toga, a posebno je razočarala Crvena zvezda.

Dojam je da Dinamo može ima dobre izglede izbaciti Šerif i proći u skupinu Lige prvaka. Dinamo je doznao i protivnika u četvrtom kolu Europske lige, ako večeras izgubi od Legije.

To će biti praška Slavia koja je u uzvratu 3. pretkola Lige prvaka na svom terenu svladala mađarski Ferencvaros s 1:0, no to joj nije bilo dovoljno jer je prva utakmica u Budimpešti prošlog tjedna završila pobjedom Ferencvarosa od 2:0. 

Masopust je doveo Slaviju u vodstvo u 36. minuti, u nastavku se igralo isključivo na polovici mađarskog prvaka, no rezultat se više nije mijenjao.

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar Europsko-Balkanska Ljubav
Europsko-Balkanska Ljubav
09:11 11.08.2021.

Šteta da ne bude bilo nogometnog sraza balkanske brače po krvi i jeziku iz Zagreba i Beograda jer tako se moglo uz Boga i domoljublje fino vrijeđati, devastirati i na sportskoj utakmici sve finoče svog plemena primjenjivati.

Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije