VRAĆA SE NA OTOK

Nikola Vlašić i službeno potpisao za West Ham! Igrat će protiv Dinama u Europskoj ligi

31.08.2021.
u 11:11

Nikola Vlašić i službeno je postao član West Ham Uniteda, objavio je londonski klub na društvenim mrežama i web stranici.

Hrvatski reprezentativac stigao je iz CSKA Moskva u transferu, procjenjuje se, vrijednom 30 milijuna eura. Time je postao i najplaćeniji Hrvat u ovom prijelaznom roku! Plaća koju bi Vlašić trebao dobivati iznosit će četiri milijuna eura godišnje, ugovor mu vrijedi do 2027., ali bitnija je prilika koju potentni veznjak dobiva. Već se okušao u engleskom nogometu, no nije se nametnuo u redovima Evertona. Ovaj put trebalo bi biti drugačije jer je stariji, iskusniji i općenito kvalitetniji nogometaš no što je bio prije četiri godine, kad je iz Hajduka otišao put Otoka.

West Ham je trebao hitno nekoga kalibra Jesseja Lingarda, koji je ostao u Manchester Unitedu, a trener David Moyes tako nešto prepoznao je upravo u Nikoli Vlašiću. Koji će sad imati priliku zaigrati protiv Dinama u skupini H Europske lige. Možda mu 16. rujna i ta utakmica u Zagrebu budu debi za novi klub...

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije