ZAMJENA ZA CVITANOVIĆA

Nikola Jurčević novi trener Dinama

Press Association/PIXSELL
12.03.2018.
u 15:58

Službeno predstavljanje novog trenera GNK Dinamo bit će u utorak, 13. ožujka, u 13.30 sati

Dinamo je nakon poraza od Lokomotive ostao bez trenera jer je Mario Cvitanović podnio ostavku, a zamjena se nije dugo tražila. Novi trener plavih bit će Nikola Jurčević. 

"Ovim putem obavještavamo vas kako je uprava GNK Dinamo postigla dogovor s gospodinom Nikolom Jurčevićem koji će preuzeti funkciju glavnog trenera prve momčadi. Službeno predstavljanje novog trenera GNK Dinamo bit će u utorak, 13. ožujka, u 13.30 sati, u dvorani za konferencije na stadionu Maksimir", objavio je Dinamo.

Prvi klub bio mu je Zagreb koji je odveo u Ligu za prvaka HNL-a, godinu poslije osvojio je Kup s Dinamom i 2. mjesto u prvenstvu. Trenirao je i austrijski Salzburg te Slaven Belupo, a nakon toga radio je kao pomoćnik.

Naime, posljednjih je 12 godina bio pomoćnik Slavenu Biliću: prvo u reprezentaciji pa u Lokomotivu, Bešiktašu te West Hamu. Dinamo je trenutačno vodeći na ljestvici sa 56 bodova, šest više od drugog Hajduka i devet više od treće Rijeke.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije