dobar posao

Niko Kovač 'ukrao' svjetskog talenta kojeg prati pola Europe

Niko Kovač
25.07.2022.
u 21:31

Niko Kovač i njegov brat Robert također, sastavljaju opasnu i potentnu ekipu koja će pokušati napasti mjesta koja vode u euro natjecanja.

Sjajan posao napravio je Wolfsburg, pod palicu našeg trenera Nike Kovača stigao je 17-godišnji Dženan Pejčinović, momak koji ima njemačko odnosno crnogorsko državljanstvo.

Niko je tako pobijedio u utrci za donedavnog igrača Augsburga, zainteresiranih je bilo mnogo - od Ajaxa i Juventusa pa sve do Manchester Citya. Transfer će iznositi milijun eura, potpisan je dugogodišnji ugovor na pet godina, a Pejčinović smatra kako je Wolfsburg najbolja sredina za njegov daljnji razvoj. 

 

 

Stručnjaci ga uspoređuju s Edin Džekom zbog konstitucije, rođen je u Münchenu 2005. godine, dok trenutno nastupa za Elf do 17 godina uz 16 nastupa i fantastičnih 17 golova. Još ranije je kod braće Kovač pristigao Bartol Franjić za cifru od 7,5 milijuna eura. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije