Zrinjski

Nije upalila igra bez napadača

02.05.2017.
u 09:00

Rezultat susreta Krupe i Zrinjskog bio je realan (1:1). Složio se s time nakon susreta trener plemića Blaž Baka Slišković.
- Mi smo došli s namjerom da igramo otvoreno i da pokušamo nadigrati protivnika. Imali smo vodstvo i jedan dio gdje smo kvalitetno igrali. Protivnik ima kvalitetne pojedince i u svakom trenutku može preokrenuti rezultat, a nakon što smo primili pogodak teško smo se mogli vratiti. Mi nakon 90 minuta možemo više žaliti jer smo u drugom poluvremenu imali dobre prilike kazao je Blaž Slišković nakon utakmice.

Bilbija najbliži golu

Na drugoj je utakmici u nizu Slišković izveo početnu postavu bez klasičnog napadača. Najbliže protivničkom golu inače je bio Bilbija. Imao je spomenuti igrač nekoliko dobrih prilika za pogodak, ali jednostavno nije ga išlo, a i ne izgleda tako učinkovit kao kada igra na svojoj prirodnoj poziciji. Da se razumijemo, nije Bakin test bio tako loša zamisao. Zatekao je Zrinjski takvom igrom posebno Slobodu protiv koje je dominirao, ali izostali su pogodci da bi ova Bakina zamisao bila uspješna. Ostaje vidjeti hoće li na derbiju protiv Želje struka čuvati najučinkovitijeg napadača Jasmina Mešanovića.

Bolja igra u obrani

S druge strane, Zrinjski je popravio igru u obrani. Na stranu to što su protiv Krupe primili pomalo naivan gol, ali na taj gol se može gledati kao i na kvalitetnu reakciju strijelca Koljića. No, ukupno je obrana kompaktnija i bolja nego prije. Barić se već neko vrijeme nametnuo u prvi plan, a najveći dobitak s dolaskom trenera Sliškovića je Lučić. Standardno dobar je bio Jakovljević, a ova bi momčad tek puno dobila ukoliko bi na svojoj razini opet mogao zaigrati Graovac. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije