Teška prva sezona

'Nije lako biti u Realu. Jović bi se trebao ugledati na Modrića'

26.05.2020.
u 11:17

'Najgori transfer Real Madrida svih vremena', često znaju govoriti za srpskog napadača Luku Jovića koji je došao iz frankfurtskog Eintrachta za velikih 60 milijuna eura među Los Blancose.

"Jović mora znati da počeci u Madridu često nisu jednostavni. U svlačionici ima dva dobra primjera, a jedan mu je jako blizak. Riječ je o Luki Modriću. Njegova prva sezona je bila bolja od ove njegovog srpskog imenjaka, ali je mjesecima patio kako bi se prilagodio momčadi. Kasnije je postao jedan od ključnih igrača", prisjetio se španjolski sportski list Marca i poručio Luki Joviću da se ima na koga ugledati. Niti Modriću, naime, nije bilo bajno u njegovim španjolskim počecima kada ga je vodio Jose Mourinho.

"Drugi primjer je Karim Benzema koji je stigao u Jovićevim godinama (21), slabo zabijao u prvoj sezoni, imao problema i izvan travnjaka, ali je sve prebrodio", piše Marca.

Upravo se Jović s Karimom Benzemom se trebao boriti za minutažu u napadu Madriđana i usput oduševljavati kao što je to radio u paru s Antom Rebićem pred njemačkom publikom. Ipak, tek dva gola i dvije asistencije u 770 minuta na terenu nisu oduševile navijače Reala, a vjerujemo, niti Zidanea, iako je Jović bio upravo njegova velika želja u redovima Madriđana. Posljednji El Clasico u ožujku je čak odgledao s tribina. 

Marca svejedno piše kako bi srpski napadač mogao dobiti još jednu 'probnu' godinu u madridskom klubu.

"Da je koštao jeftinije, bilo bi ga lakše staviti na prodaju. Ovako, dobit će novu priliku. Razlog je i što će Real teško ovog ljeta dovesti Halanda ili Mbappéa pa će Jović dobiti još jednu godinu za dokazivanje", piše Marca.

Prije nekoliko mjeseci je još Zizou govorio 'samo mu treba vremena'. Vrijeme je prolazilo, a Luki je u glavi izgleda više bila djevojka Sofija Milošević nego klub. Jović ugovor s Realom ima do 2025. godine, prenose 24sata.hr.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije