zalutali

Nevjerojatno: Šestorica francuskih navijača napravili najveću grešku Eura

26.06.2021.
u 13:33

Leon, Joel, Didier, Manuel, Jacques i još jedan Leon. To su šestorica francuskih navijača, kolega iz jedne IT kompanije, koji će ostati upamćeni po najvećoj pogrešci na Euru 2020.

Nakon što su dva sata lutali po gradu u koji su došli gledati svoju reprezentaciju na Euru, shvatili su pogrešku. Nisu stigli u Budimpeštu, nego u Bukurešt!

Priča bi ostala potpuno nepoznata da rumunjski novinar Adi Munteanu nije uočio šest muškaraca bez navijačkih obilježja na terasi punoj ukrajinskih navijača. 

Upitao ih je jesu li iz Kijeva, a oni su mu odgovorili: "Mi smo Francuzi." Nakon toga ih je rumunjski kolega pitao podržavaju li Ukrajinu, ali njihov odgovor nije bio potvrdan.

"Ne, ne podržavamo, zabunom smo došli u ovaj grad. Trebali smo u Budimpešti gledati utakmicu Mađarske i Francuske", poručili su i nasmijali Munteanua.

Najbizarniji detalj u cijeloj priči je da su trojica čak imala avionske karte za Budimpeštu te nije jasno kako su, unatoč tome, sva šestorica završila u Bukureštu, prenosi Index Sport.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije