Široki Brijeg

Neočekivano ‘pali’ protiv čvrstih Poljaka

18.02.2016.
u 07:00

U posljednjoj utakmici u Turskoj Široki je Brijeg malo neočekivano izgubio od poljske Wisle Plock, na papiru (ipak) najslabijeg protivnika na pripremama u Antalyji (Turska), piše Večernji list BiH.

Skrivanje aduta

Trener Slaven Musa je protiv Poljaka izveo ovu jedanaestoricu: Soldo - Ćorić, Brekalo, Bralić, Barišić – Sesar, Kožulj – Baraban, Wagner, Crnov – Krstanović.

Možda je ovo sastav koji će u prvoj utakmici proljetnog dijela prvenstva (19. kolo) na Grbavici pokušati svladati Željezničar. A možda ipak još dođe do nekih kadrovskih izmjena u sastavu. Vjerojatno je i trener Musa nešto aduta “ostavio ispod otirača”, jer utakmicu su s tribina pozorno pratili špijuni s Grbavice...

Poljaci su u susret ušli jako “nabrušeni”, valjda prestrašeni nakon što su prije par dana “popili porciju” protiv Mladosti D/K (0:3). Prvih 45 minuta ove utakmice oni su prosto letjeli odličnim travnjakom, ali i igra momaka s Pecare bila je itekako gledljiva. Što se prigoda tiče, tek je jedna Wagnerova bila izgledna, sve drugo od jednih i drugih može se uvrstiti u rubriku “slučajne poluprigode”.

Nova postava u nastavku

Odmah u nastavku Musa je uveo novu momčad (Pandža, Kožul, Karačić, Marković, Landeka, Ćorluka, Ivanković, Menalo, Ajayi, Kresinger).

Znači, samo je vratar Antonio Soldo ostao u sastavu s početka utakmice. Kasnije je u igru umjesto Ajayia ušao Buhač, a samo lakše ozlijeđeni Pehar nije nastupio. U 73. minuti Poljaci su poveli pogotkom s 11 metara. nakon što je Karačić srušio njihova napadača. Uzalud su Širokobriježani do kraja ove utakmice pritiskali pokušavajući izjednačiti rezukltat – čvrsta se poljska momčad uspjela obraniti.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?