Ugovor na 2,5 godine

Nemanja Bilbija novi igrač Zrinjskog

Nemanja Bilbija
11.02.2016.
u 18:54

Nemanja Bilbija novi je igrač HŠK Zrinjski, potvrdio je klub. Prema potpisanom ugovoru, Bilbija bi dres s lentom trebao nositi dvije i pol godine, odnosno do 30. lipnja 2018. 

"Napadač koji je 2. studenoga 2015. proslavio 25. rođendan u klub dolazi nakon što je proteklih šest mjeseci bio član hrvatskog prvoligaša RNK Split, a prethodno je igrao za FK Borac Banja Luka, FK Vojvodina Novi Sad (Srbija) i FK Sarajevo.

Rođeni Banjolučanin profesionalnu karijeru je počeo u redovima Borca za koji je debitirao s nepunih 17 godina, a zanimljivo kako je u Premier ligi najviše pogodaka postigao upravo Zrinjskom – šest!

Upoznali smo ga 12. rujna 2009. kada nam je tada 18-godišnji Bilbija kao igrač Borca postigao dva pogotka u porazu rezultatom 3:0, a nerado se sjećamo i utakmice odigrane 30. ožujka 2013., kada nam je Bilbija na istom stadionu u Banjoj Luci postigao čak četiri pogotka u uvjerljivom porazu rezultatom 5:1 – u tom ogledu je postavio i premierligaški rekord upisavši hat-trick u četiri minute.

Kao igrač Sarajeva, s kojim je prošle sezone osvojio naslov prvaka, nije bio toliko učinkovit u utakmicama protiv Zrinjskog, ali jedan pogodak nam je ipak postigao i to u sezoni 2013./2014. u polufinalnom Kup porazu (1:3) u Mostaru", objavljeno je na stranici HŠK Zrinjskog.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije