Olimpik

Ne znaju tko im je trener ni kada počinju s novim pripremama

olimpic
27.12.2016.
u 10:00

Sezona za sarajevski FK Olimpik bit će prekretnica u njegovoj povijesti i odlučit će o budućnosti kluba u sljedećim godinama. Klub s Otoke je ne tako davno, 2015., predstavljao BiH u Europskoj ligi kao osvajač Kupa, a sada se nalazi na začelju premijerligaške ljestvice. Odlaskom bivšeg predsjednika Nijaza Gracića proljetos Olimpik je pao u tešku novčanu krizu iz koje još nije izašao, jesenas su stigli i loši rezultati iako igrački kadar po kvaliteti nije tako loš, na sve to su se nadovezale česte smjene trenera, a posljednji - Darko Dražić napustio je klub nakon tri poraza u nizu. Klub je nedavno dobio i novog predsjednika Damira Dizdara koji je najavio bolje dane za klub s Otoke.

- Još se ima odigrati puno utakmica. Uz dva-tri pojačanja i zdravo ozračje možemo prikupiti dovoljan broj bodova koji bi nas ostavio u ligi. Jesen je bila očajna. Ponovno smo bez trenera, ne znamo ni kad je okupljanje, ali bi uskoro trebalo biti poznato ime novog šefa struke koji će odrediti datum početka priprema, rekao nam je kapetan kluba Bojan Regoje koji je za klub vezan ugovorom koji, kaže, nema namjeru prekidati.

- Nisam mnogo ni tražio neki inozemni angažman, sada sam tu. Vidjet ćemo što donosi 2017., kaže stoper Olimpika.

Momčad je nekoliko kola prije kraja polusezone bila u štrajku zbog dugovanja prema igračima. Ipak, sada je situacija nešto stabilnija.

- Bilo je nekih uplata igračima i to je svakako pozitivna vijest. Spominju se i neki strani investitori čiji bi dolazak bio pravi potez uprave koja želi pomoći ekipi, rekao je Regoje.

Nakon 18. kola Olimpik je posljednji s devet bodova i vrlo lošom gol-razlikom 15:42.•

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?