Branko Karačić

‘Ne smije nas zavarati loše stanje u Veležu’

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
26.02.2016.
u 07:00

S oprezom i punim angažmanom, Vitez će igrati protiv “otpisanog” Veleža, kluba koji je jednom nogom u nižem rangu natjecanja. To je jasno i glasno poručio šef stručnog stožera Viteza iskusni Branko Karačić na tiskovnoj konferenciji priređenoj pred proljetni nastavak prvenstva i gostovanje Mostaraca u Vitezu.

- Velež je u teškoj situaciji, momčad im je mlada, neiskusna i u Vitezu će igrati tek s dvojicom–trojicom iskusnijih premijerligaških igrača. Međutim, to nas nikako ne smije zavarati, takva momčad neopterećena rezultatskim imperativom, može biti vrlo opasna, poglavito ako moji igrači ne budu “čiste glave”, ako ne budu u potpunosti svjesni kako moraju igrati, zalagati se i na kraju što moraju igrom i samoprijegorom učiniti - pobijediti. Dobra nam je opomena prošlotjedni susret s drugoligašem TOŠK-om iz Tešnja, koji smo u Vitezu glatko izgubili zbog, prije svega, pristupa igri i protivniku i odnosa “lako ćemo”. Nema lakih protivnika, posebno tako ne smijemo doživljavati i dočekati Velež jer bi to sa sobom nosilo i donijelo veliku opasnost za nas i za naše ambicije.

Uvjeren sam kako tako neće biti i mi ćemo svoje na terenu savjesno i profesionalno odraditi i uz potporu naših vjernih navijača - pobijediti.

Dobro smo radili u pripremnom razdoblju, a vremenski uvjeti koji su razlog što baš sve zacrtano i planirano nismo realizirali ni u kakvom slučaju ne smiju biti alibi za bilo kakav propust u utakmici s Veležom, kojom krećemo na odavno sebi zacrtani put – ostanak u Premijer ligi, kazao je novinarima Branko Karačić.

Trener Karačić za susret s Veležom ne može računati na Barišića (crveni karton u zadnjem jesenskom kolu), Kapetana (tri žuta kartona) i ozlijeđenog Đerića koji je u zimskoj stanci u Vitez došao iz Drine (Zvornik). •

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije