Rakitić objavio:

Ne mogu nam uzeti osmijeh! Evo što o incidentu pišu strani mediji

Rakitić objavio
02.07.2016.
u 15:28

Ivan Rakitić nije prekinuo odmor unatoč neugodnom događaju na otoku Ugljanu kad je razbijen prozor na luksuznoj vili u kojoj je bila smještena njegova obitelj. Nakon toga jučer su napustili otok.

- Uživamo u obiteljskom odmoru. Nitko nam ne može uzeti naš osmijeh - napisao je Rakitić na Instagramu te objavio fotografiju obitelji. Lokaciju gdje provode odmor nije objavio.

A španjolski mediji prenose vijest s hrvatskih portala o "huliganskom napadu" na hrvatskog reprezentativca premda je hrvatska policija priopćila kako nije riječ o napadu na nogometaša Barcelone već da je jednim kamenom razbijen prozor vile na otoku Ugljanu gdje se odmarao.

"Rakitića napala grupa navijača dok je bio na odmoru", pišu sportske novine Mundo Deportivo sa sjedištem u Barceloni. AS, sportski dnevnik sa sjedištem u Madridu, ističe u naslovu: "Kamenjem na Rakitića". Dnevni list El Mundo napominje kako je "Rakitić pobjegao gliserom nakon napada na njegovu vilu za odmor".

Te novine prenose riječi hrvatske policije koja napominje kako nije bila riječ o napadu na Rakitića te kako je razbijen jedan prozor na kući i da je istraga u tijeku.

U Španjolskoj su neki shvatili kako je Rakitić napadnut u vili gdje je ovo ljeto trebao doći na odmor najbolji nogometaš svijeta i Rakitićev suigrač u Barceloni Lionel Messi.

 Messi je trebao ljetovati na Hvaru, najavljivali su u svibnju poduzetnici s Hvara, a ne na Ugljanu.

Predsjednik Općine Preko, gdje se odmarao Rakitić, upozorio je kako su hrvatskih mediji histeričnim objavljivanjem neprovjerenih informacija nanijeli štetu hrvatskom turizmu.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?